SEMINÁŘ "Zpracování hovězího masa a jeho prodej ze dvora"
12.09.2013, Pavla Vydrová
Účast nám přislíbil známý mladý pražský řezník František Kšána (http://www.ksanaasyn.cz/, http://www.youtube.com/watch?v=PkOgzdODMIE), který se intenzivně věnuje propagaci kvalitního českého masa, jeho správnému zpracování a distribuci spotřebiteli v co nejlepší možné kvalitě, ať už ve formě určené k dalšímu zpracování, nebo v podobě vynikajících masných výrobků. Ujme se tedy praktické ukázky.
Teoretickou část si pro vás připraví pan Ing. Pavel Smetana, Ph.D. , který je odborníkem na technologické a legislativní požadavky související nejen s prodejem masa ze dvora. Má mnohaleté zkušenosti z provozu a v současné době působí na Katedře veterinárních disciplín a kvality potravin Zemědělské fakulty Jihočeské Univerzity v Českých Budějovicích.
Na programu bude také prohlídka farmy.
Sraz: v pátek (18.10.) večer (místo a čas bude upřesněno)
Vlastní seminář: v průběhu soboty (19.10.)
Odjezd: sobotní odpoledne (podvečer)
Rezervace: jméno (počet osob) a budete-li chtít zajistit nocleh zašlete na vydrova@cschms.cz (tel. 724 229 094)
Teoretickou část si pro vás připraví pan Ing. Pavel Smetana, Ph.D. , který je odborníkem na technologické a legislativní požadavky související nejen s prodejem masa ze dvora. Má mnohaleté zkušenosti z provozu a v současné době působí na Katedře veterinárních disciplín a kvality potravin Zemědělské fakulty Jihočeské Univerzity v Českých Budějovicích.
Na programu bude také prohlídka farmy.
Sraz: v pátek (18.10.) večer (místo a čas bude upřesněno)
Vlastní seminář: v průběhu soboty (19.10.)
Odjezd: sobotní odpoledne (podvečer)
Rezervace: jméno (počet osob) a budete-li chtít zajistit nocleh zašlete na vydrova@cschms.cz (tel. 724 229 094)